بهترین و ارزان ترین مقاله و پروژه های خود را از دریافت کنید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ تیر ۱۳۹۷
خانه » جدید 96 » طرز تهیه پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا

طرز تهیه پای خرما و بادام؛ هم خوشمزه، هم انرژی زا



اتاق خبر ۲۴

 

 پای خرما و بادام دسری خوشمزه و همچنین مقوی است که می‌توانید در این روز‌های آخر ماه رمضان برای سفره افطار تهیه کرده، میل کنید و لذت ببرید.

مواد لازم کراست (لایه زیرین):

    خرما: ۵ عدد

    بادام (پودر شده): ۵۰ گرم

    جوی دوسرپرک: ۵۰ گرم
    روغن نارگیل (ذوب شده): ۲ قاشق سوپخوری
 
مواد لازم فیلینگ:
    موز: یک عدد
    خرما: ۳ عدد
    عسل: یک قاشق سوپخوری
    خامه: یک قاشق سوپخوری
 
مواد لازم رویه:
    بادام (خام): یک قاشق سوپخوری
    بادام هندی (خانم): یک قاشق سوپخوری
    فندق (خام): یک قاشق سوپخوری
    تخم کدوتنبل (خام): یک قاشق سوپخوری
 
پای خرما و بادام

 

طرز تهیه:
    ابتدا برای تهیه لایه زیرین، هسته خرماها را جدا کنید.
    به همراه بادام، جوی دوسرپرک و روغن نارگیل در غذاساز یا مخلوط کن قرار دهید و به صورت خمیر درآورید.
    خمیر به دست آمده را در کیک قالب تارت اندازه کوچک بریزید و با دست کف قالب فشار دهید.
    قالب را حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
    برای تهیه فیلینگ، موز، خرما، عسل و خامه را در غذاساز یا مخلوط کن با هم مخلوط کنید و به صورت خمیر در آورید.
    این مخلوط را روی لایه زیرین پای بریزید و روی آن را صاف کنید.
    پای را دوباره در یخچال قرار دهید.
    پس از این که فیلینگ خنک شد، روی آن را با مواد رویه تزئین کرده و سرو نمایید.

منبع: کیک و شیرینی

 

 

 

 





لینک منبع


ایمیل شما آشکار نمی شود
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : نکا موزیک