بهترین و ارزان ترین مقاله و پروژه های خود را از دریافت کنید.
خوش آمدید - امروز : شنبه ۲ تیر ۱۳۹۷
خانه » جدید 96 » طرز تهیه ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی

طرز تهیه ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی



اتاق خبر ۲۴

 

 ماسالای جگر غذای تند و تیز هندی است که با جگر درست می‌شود، طبعی متعادل دارد و بسیار خوشمزه است به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد، ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد.

موادلازم:

    جگر ۵۰۰ گرم

    پیاز ۲ عدد
    چاشنی سیر و زنجفیل ۳ قاشق غذا خوری
    ماست‏ ۱ پیمانه
    روغن۱/۲ پیمانه
    پودر فلفل قرمز چیلی ۲ قاشق غذا خوری
    زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
    پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چای خوری
    نمک ۱ قاشق چای خوری
    ادویه گرام ماسالا ۱/۲ قاشق چای خوری
 
ماسالای جگر؛ غذای تند و تیز هندی

 

طرز تهیه:
    جگر را به تکه‌های ۲ یا ۳ سانتی خرد کنید و ۴ تا ۵ دقیقه در آب بجوشانید، سپس آبکش کرده و بشویید
    یک تابه گود برداشته، روغن و پیاز نازک ورقه شده را ضافه کرده و سرخ کنید.
    سپس پودر زرد چوبه و کمی آب به آن اضافه و مواد را در روغن تفت دهید
    سپس خمیر زنجفیل و سیر، پودر فلفل چیلی و پودر گشنیز را در آن ریخته و خوب مخلوط کنید
    جگر، نمک و ماست زده شده را اضافه کنید و خوب سرخ کنید و ¼ پیمانه آب به آن اضافه کنید. به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید بپزد۶
    در آخر تمامی ادویه‌های پودری، برگ گشنیز خرده شده و فلفل سبز را اضافه کنید. با زنجفیل باریک و دراز خرد شده، غذا را تزیین و سرو کنید.
سایر نکات:
به نظر می‌آید این غذا طبع سردی داشته باشد ولی با اضافه شدن ادویه جات و به خصوص زنجفیل که طبعی به شدت گرم دارد، این غذا به طبعی متعادل می‌رسد. این غذا را با پلو و نان سرو کنید.

منبع: پاییون





لینک منبع


ایمیل شما آشکار نمی شود
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : نکا موزیک