ثبت شده در ستاد ساماندهی | قاطی پاتی
خوش آمدید - امروز : یکشنبه ۳۱ تیر ۱۳۹۷
خانه » جدید 96 » طرز تهیه«ته چین ماهی کیلکا» در فر

طرز تهیه«ته چین ماهی کیلکا» در فر



اتاق خبر ۲۴

 غذا‌های دریایی یکی از پرخاصیت‌ترین غذا‌ها می‌باشند که خوردن آن سه وعده یا بیشتر در هفته توصیه می‌شود. اگر ماهی کیلکا دوست دارید، توصیه می‌کنیم این ته چین خوشمزه را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید. اگر ماهی کیلکا دوست دارید، توصیه می کنیم این ته چین خوشمزه را درست کرده و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم :
    ماهی کیلکا ۸۰۰ گرم
    روغن زیتون ۱۰۰ میلی لیتر
    پیاز متوسط ۱ عدد
    آجیل کاج ۲۵ گرم
    برنج ۲۰۰ گرم
    زرشک ۴۰ گرم
    آب جوش ۴ لیوان
    نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
    شوید ۲ قاشق غذاخوری
    آرد ذرت ۱ قاشق غذا خوری
    فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
    نمک ۱ قاشق چای خوری
 
    ماهی کیلکا

 

طرز تهیه:
    برنج و زرشک را در ظرف های جداگانه در آب داغ خیس کنید.
    ماهی ها را تمیز کرده تیغ ها را جدا و خوب بشورید، درون آب کش قرار داده و کنار بگذارید تا کاملا آب آنها برود.
    پیاز را خرد کرده با روغن زیتون سرخ کنید تا پیازها کمی نرم شوند، سرخ کردن را تا ۵ دقیقه ادامه دهید.
    آجیل کاج را به پیاز اضافه کرده تف میدهیم تا رنگ آجیل ها عوض شود و تا ۵ دقیقه این کار را ادامه می دهیم.
    آب برنج ها را خالی کرده برنج ها را بشورید و با نمک و فلفل به پیاز و آجیل اضافه کنید و چند بار هم بزنید.
    آب زرشک را خالی کرده و نعنا خشک و ۴ لیوان آب جوش را به برنج اضافه کرده و هم میزنیم، در قابلمه را گذاشته ، شعله را کم کرده تا وقتی آب برنج را بکشد، میپزیم.
    تا برنج آماده می شود شما فر را گرم کنید، ظرفی که قرار است ته چین را درست کنید با روغن زیتون چرب کرده و نصف قاشق آرد ذرت را به ته ظرف پخش کنید، ماهی کیلکا ها را کف ظرف
    بطوریکه کف و دیواره ظرف را بپوشاند بچینید. ماهی ها را به سمت پوست ماهی ها در کف ظرف قرار دهید.
    برنج را از روی حرارت برداشته شوید های خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید و روی ماهی ها اضافه کنید و با قاشق روی برنج را صاف کنید، ماهی های باقی مانده را نیز طوریکه پوست
    ماهی رو قرار گیرد بر روی برنج بچینید تا روی برنج را بپوشاند سپس آرد باقی مانده را روی ماهی ها پخش کنید.
    ته چین را در فر، که از قبل با ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا روی ماهی ها طلایی شود.
    ته چین را بعد از اینکه ۵ الی ۱۰ دقیقه در محیط بیرون قرار دادید برای سرو برش بزنید و نوش جان.
 
نکته:
    بعد از شستن ماهی ها و تمیز کردن استخوان ها کاملا آب اضافی آن را بگیرید حتی خشک کنید.
    آجیل کاج همان میوه مخروط کاج می باشد.

منبع: برترین ها

 





لینک منبع


ایمیل شما آشکار نمی شود
تمام حقوق مادی , معنوی , مطالب و طرح قالب برای این سایت محفوظ است - طراحی شده توسط پارس تمز - سئو و بهینه سازی : نکا موزیک